Post by tioverbiomilkglob on Feb 15, 2022 18:20:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Royale: Tower Defense TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول واقعی رایگان ▞▞▞
▞▞▞ Rush Royale: Tower Defense TD 2022 version ▞▞▞
بعد از کلش این بهترین بازی ک تا حالا ساختن
بسیار عالی و سرگرم کننده مثل تمام بازی های royall
خیلی سخته
حدود 6 ماه است که در حال زایمان هستم. چندین بار باخت را در یک تورنمنت مساوی و یکنواخت تجربه کرده ام زیرا ارتباطم را از دست داده ام. شما بچه ها باید در چنین مواقعی برازنده باشید. من فقط 2 چیز را برای بازی در صورت تطبیق آینه از دست دادم زیرا ارتباطم را از دست دادم. یه کاری بکنم آره؟؟؟
چگونه می توانم پیشرفت را پس از حذف و نصب مجدد بازی منتقل کنم؟
من را کمی به یاد کلش رویال می اندازد، اما بازی واقعاً تا اینجا سرگرم کننده است، بنابراین من اهمیتی نمی دهم
ویرایش دوم دی ماه.. مسابقه آینه خراب با پاس الان هم. رویدادها به بلیتهای هر مسابقه نیاز دارند، که میتوان آنها را با پول نقد خریداری کرد، زیرا شما میتوانید فقط 3 بلیت در آن واحد داشته باشید و هر بلیت بیش از 4 ساعت طول میکشد. سراشیبی از اواخر تابستان. نوامبر 2020: بازی عالی! 5 ستاره. آنقدر آن را دوست دارم که قطعاً 15 تا 20 دلار برای بدون تبلیغات پرداخت می کنم. 💵 به روز رسانی ژوئن 2021 3 ستاره. بله، مطمئنم که پاداش پیروزی یا شکست را نمیخواهم! از تایید من دست بردار
این بازی روی من رشد می کند. بله تبلیغات وجود دارد اما برای تماشای آنها پاداش دریافت می کنید.
بازی خوبی است، اما زمانی که شما بازی Co-op را انجام می دهید، بازیکن بهتر از شما است، آنها فقط خودشان را قطع کردند و هیچ عواقبی برای آن نداشتند، بنابراین اگر بازیکن دیگر به شما کمک نکند و شما هیچ عواقبی نداشته باشید، یک co-op چه فایده ای دارد. که ... واقعاً غم انگیز و بد است، باعث می شود وقت خود را کم کنید
سرگرم کننده هست...
Angry Birds Friends 街機 pnr
خیلی باحال و جذاب دم سازندش گرم
اشکالاتی وجود دارد و گاهی اوقات آن را متوقف نگه می دارد، نمی دانم چرا این است.
یک ستاره برای شرمساری قیمت. خود بازی در واقع بد نیست اما چیزی که من دیگر نمی توانم تحمل کنم این است که چگونه می توانید بسته های 18 دلاری بسته های 25 دلاری و بسته های 119 دلاری را برای یک بازی لعنتی کلیکی روی تلفن خود داشته باشید. چگونه می توانید شب ها بخوابید که بدانید در نهایت برای عنوان AAA هزینه بیشتری دریافت می کنید و در ازای آن چیزی نمی دهید. خرید این بازی با حداکثر قیمت چهار یا پنج دلار و سپس دریافت تمام ویژگیها قابل قبول است، اما داشتن معاملات با قیمت 18.99 برای ارتقاء فقط یک زباله مطلق است.
این بازی را دوست دارم، جالب و ساده است اما در عین حال بسیار برای آن.. کار عالی
این بازی بسیار سرگرم کننده است و من نمی توانم آن را متوقف کنم، من تمام شب را بیدار هستم و در حال بازی هستم، بنابراین اگر این را خواندید، خودتان آن را امتحان کنید.
من این بازی را دوست دارم بازی کردن آن بسیار سرگرم کننده است و می توانید با دوستان خود بازی کنید و واقعا عالی است و می توانید در یک تیم باشید و واقعا خنده دار است باید آن را بررسی کنید به tiktok من بروید @warrenhicks007 خداحافظ بچه ها دوستتان دارم
این بازی را دوست داشتم تا زمانی که Robot آن را خراب کرد. مدت زمان طولانی و مقدار زیادی پول صرف ساختن یک عرشه محکم کردهاید، که فقط توسط هرکسی که ربات دارد مورد سوء استفاده قرار میگیرد، مهم نیست که ربات چقدر مسطح است و در غیر این صورت عرشهشان چقدر بد است. بسیار بسیار ناامید کننده، پس از مدت ها لذت بردن از بازی تا این لحظه...
بسیار نامتعادل بعد از یک مرحله خاص. مردم پول سرمایه گذاری می کنند تا شخصیت های خود را بیش از حد قدرتمند کنند. برای مدت طولانی سرگرم کننده نیست و آن را حذف خواهد کرد. ارزش بازی کردن ندارد و آن را توصیه نکنید
بازی خوب
سطوح اولیه اعتیاد آور هستند، اما بدیهی است که برای برنده شدن در دورهای بعدی پول پرداخت می شود
این سرگرم کننده است اما خسته کننده است که من شروع به فهمیدن ربات ها کردم زیرا آنها با هم ادغام نمی شوند و من فقط 5 نفر را قرار می دهم و آنها 7 را می گذارند و باز هم می بازند من یک مسابقه واقعی می خواهم 1 ستاره
من تا آخرین آپدیت این بازی را خیلی دوست داشتم. این بازی 100% پرداخت برای برنده شدن است و امیدی به آن نیست. آنها هرگز تعاونی را اصلاح نخواهند کرد و فقط ویژگی های بیشتری را برای بدست آوردن پول بیشتر از بازیکنان نهنگ ارائه می کنند. بازی تاس که احتمالاً برای ساختن این هیولا انجام دادند بسیار سرگرم کننده تر بود. شما باید به جای آن نگاه کنید.
من عاشق بازی متفاوت و سریع است و اصلا لازم نیست پول خرج کنید مطمئن باشید به این سرعت پیشرفت نمی کنید اما این یک بازی رایگان عالی است
پتانسیل بسیار زیاد است، اما تصمیم گیرندگان این بازی بیش از حد گرفتار کپی برداری و طمع هستند. TLDR: دانلود Random Dice، توسعه دهندگان بهتر. من قصد ندارم از ساختار قیمت خریدهای بازی شکایت کنم. من یک بازیکن 2 بازی رایگان هستم. من فقط این را خواهم گفت. پاس فصل 11.99، 59.99 خوش شانسی "Bundles" - بازیکنان می توانند شما را برای یک شکست شخصی خوب از بازی عقب بیندازند و برای آنها برنده شوند. -بازیکنان برای تقویت عرشه خود، بازی را عقب می اندازند. - رقابت وحشتناک سه کارت و شما صاحب متا هستید.
برای از بین بردن زمان بد نیست اما در بهترین حالت تعادل ضعیفی دارد. میتوانید بین افرادی که به طور مداوم بدون هیچ دلیل مشخصی آسیب میبینید، با بازیکنانی که واحدهای بسیار بالاتر و کمیابتری دارند، که نمیتوانید با واحدهای پایه به یک پیادهروی گاه به گاه با کیک شکست دهید، همسان شوید، تغییر میکنید. هیچ چیز سازگار با بازی، می تواند بسیار بهتر از وضعیت فعلی باشد
من این بازی را خیلی دوست دارم، اما شخصیت جدید احمقانه است، من هرگز یک بار باختم تا زمانی که مجبور شدم با شخص دیگری که شخصیت جدید را دارد روبرو شوم.
خودش میزنه آپدیت اومده ولی تو گوگل پلی الان دو سه روزه نیومده
هتمنبریزیدوخلیخببود
چرا نمیره لول بالا تر همش لول ۱ خسته شدم😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
باشه تانک
خیلی خیلی خیلی خوبه ولی اینترنتی هست.😘😘😘😘🌹😍😍😍😍
بدترین دستمزد برای برنده شدن بازی در بازار تقریباً از زمان انتشار انجام شده است و از تپه پایین رفته است، به طور جدی نمی توانم تاکید کنم که به اندازه کافی این بدترین پرداخت برای برنده شدن بازی است. آنها میدانند که کارتها خراب شدهاند، بقیه را نازک نکنید و آن را درست کنید، بنابراین شما ۷۰ درصد شانس دارید که آن را با قیمت ۱۳۰ دلار دریافت کنید، حتی اگر افراد بسته ۱۳۰ دلاری را ۵ تا ۹ بار دریافت کردهاند و هنوز هم هرگز ۷۰ درصد را دریافت نکردهاند. کارت مطمئناً اعداد واقعی به شدت از آنچه آنها می گویند حذف شده است. به هر قیمتی اجتناب کنید!
Rush Royale: Tower Defense TD Strategie ceg
خود بازی بد نیست اما انتظار داشته باشید که همه چیز، حتی باز کردن قفسه سینه، پشت دیوار باشد. همچنین در صورت مشاهده موارد اضافه شده (1-2 کارت LOL) برای ارسال هرزنامه با "موارد رایگان" آماده باشید. حتی جوایز جنگ های قبیله ای در رتبه بسیار بالایی قفل شده است. با نرخی که کارتها میآیند، ماهها یا نه یک سال طول میکشد تا به آن رتبه برای پاداشهایتان برسید. این بازی برای اولین بار برای گیم پلی واقعی و عامل سرگرم کننده 2 ستاره دریافت می کند. این غم انگیز است که بازی ها دیگر توسط ppl پرشور ساخته نمی شوند. 😭
به طور کلی، این یک بازی ناامید کننده است، که من تا 5 ماه گذشته 5 ستاره داشتم، اما اکنون فقط شایسته حداکثر 2 ستاره است. اخیراً بازی به نوع pay to win تبدیل شده است. فقط جنگ ربات دیگر یک بازی سرگرمکننده نیست که بسیاری از قبیلهها آن را اخراج کردند و بسیاری از بازیکنان آن را ترک کردند، که قبلاً مقداری پول خرج کردند، اما در نهایت متوجه شدند که ما باید بیشتر و بیشتر هزینه کنیم، مخصوصاً وقتی ربات در بازی ایجاد کرد. واقعاً مایوس شدم و مفهوم بازی خوبی را هدر دادم.
مثل بازی clash royale فقط کارتی نیست سرگرم کننده هستش کمی حجم بازی بالاست Congrat programer
بازی مناسب، من از سبک کم apm آن در مقایسه با سایر بازی های این سبک کاملاً لذت بردم، اما متأسفانه به همین جا ختم می شود. وقتی از بازی لذت می برم، معمولاً برای لذت بردن و کمک به توسعه دهندگان، در بازی خرید می کنم. اما این بازی ... قیمت هایی که آنها برای همه آیتم ها می خواهند به معنای واقعی کلمه 4 برابر بیشتر از هر کالای مشابه دیگری در بازی مشابه است. تنها راهی که می تواند کار کند این است که آنها انحصار ژانر را داشته باشند، اما حدس بزنید چه چیزی را ندارند.
خیلی خوبه
لطفا مینیون شمن خود را بردارید و آن را حذف کنید تا 700 مانا از دست بدهید فقط به خاطر یک مینیون
Rush Royale: Tower Defense TD Стратегии uzb