Post by tioverbiomilkglob on Feb 15, 2022 18:51:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مجاز به تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Fishdom Hjernegymnastik zion
حالم از اینجور بازی ها به هم می خوره که باعث میشه به جای اینکه فقط بازی رو انجام بدی یه آموزش بزاری. افراد Ppl دیگر مجاز به بازی کردن نیستند، بازی ها به ppl می گویند که چه کاری انجام دهند. برای بچه هایی که در دنیایی بزرگ می شوند متاسفم که بازی همیشه به شما می گوید حرکت بعدی شما چه خواهد بود. همه این بچهها آموزشهای شما برای فکر نکردن، روزی دنیایی را که در آن زندگی میکنید اداره میکنند. اوه، صبر نکنید، اگر شما توسعه دهندگان آن را به روش خود انجام دهید، آنها آنچه را که برنامه های شما به آنها می گویند، انجام خواهند داد.
عالی بود هروز بازی می کنم
Fishdom פאזל pur
عاای
Deep Dive. شنبه 22 تیر 1398. loading.
برخی از سطوح سخت هستند و چند روز طول می کشد تا آن را بگذرانم. کاش کمک بیشتری میکردی طول می کشد تا زندگی ها را بدست آورید تا بتوانید دوباره بازی کنید. و من به مدت 2 روز در یک سطح گیر کرده ام زیرا 3 کار وجود دارد که باید انجام دهید و حرکت کافی برای شکست دادن آن وجود ندارد. همیشه باید تا روز بعد منتظر بمانم تا هدیه من تلاش کنم و سطح را به دست بیاورم تا ادامه دهم. من وسط بازی بودم و رفتم 99cent خریدم و نوشته آپدیت و آپدیت نمیشه. بدانید که نمی توانم به بازی خود برگردم HELP!!! و من متهم هستم
Fishdom パズル vdp
fishdom للاندرويد.
عالیع
درباره : ماجراجویی , فکری , بازی گوناگون , بازی کودکانه , معمایی , شبیه سازی ,. امتیاز : 1; 2; 3; 4; 5.
بازی جذابی هست.وبسیار عالی وسرگرم کننده.
من واقعاً بازی را دوست دارم اما در وسط من بازی یک سطح را پشت سر می گذارد و پیشرفت را از دست می دهم گویی سطح را از دست داده ام.
اصلا فکرشم به سرتون نزنه خیلی مسخرست
Tips for fishdom by Fifty arcades - آخرین نسخه برای آندروید
این یک سینک پول است. وقت یا پول خود را برای آن هدر ندهید. بازیهای دیگری نیز وجود دارند که میتوانید هر زمان که بودجهتان تمام شد، راهی برای ادامه بازی به دست آورید. نه این هیچ راهی برای به دست آوردن الماس کافی برای ادامه بازی وجود ندارد مگر اینکه برای آنها پول پرداخت کنید.
من به تازگی بازی را نصب کردم و در سطح 4 هستم. سطح را در حد مقدار کامل کردم، اما فریز است و اجازه انجام کاری را به من نمی دهد. من برنامه رو بستم و دوباره باز کردم و هیچی! در مورد این بازی مطمئن نیستم.
دانلود Fishdom 6.02.0 – بازی جذاب “امپراطوری ماهی ها” اندروید + مود
Fishdom نام بازی معروفی می باشد که نزدیک به 50 میلیون کاربر از سراسر جهان آن را دانلود کرده اند. نفسی عمیق بگیرید و به اعماق اقیانوس ها
Magic Rush: Heroes משחק תפקידים ygjm
طبق معمول، تبلیغات بازی و بازی واقعی کاملاً متفاوت است. الان چند هفته ای هست که دارم بازی میکنم و تونستم 4 تا مینی بازی انجام بدم که تو تبلیغات میبینید. حداقل ناامید کننده است... هنگامی که به سطح 110 برسید، پیشرفت به یک شانس تبدیل می شود. آنها واقعاً از شما می خواهند که در پرداخت پاس ها بمانید.. "پرداخت برای بازی کردن"
خیلی زیاد میخواد مزخرف بشه
جدیدترین ورژن بازی Fishdom Deep Dive برای اندروید - دانلود ...
خیلی سرگرمی خوبیه واقعالذت بردم🌹
: Deep Dive v2.31.1 + ... mod, puzzle, puzzle game, SUD Inc, فکری, مود شده, معمایی, پازل, اندروید,
Fishdom یک بازی پازلی محبوب میباشد که توسط استودیو بازی سازی Playrix Games
برای باز کردن قفسه سینه تیم مانند چکش پاداش میدهد، پاداشی ارزان.
این سومین باری است که دوباره شروع کردم. اولین بار 4 سال طول کشید تا 9000 سطح را تکمیل کنم، سپس به 6 هزار سطح رسیدم اما یک گوشی جدید گرفتم و تقریباً از سال 2022 شروع کردم و همه شما را در سال آینده می بینم این بازی چالش برانگیز است و می تواند گاهی اوقات ناامید می شوم، اما در 66 سالگی من این چالش را دوست دارم
این یک بازی سرگرم کننده است، اما بدون پرداخت هزینه به سطح 92 رسیده است و در چند روز گذشته در همان سطح گیر کرده است. آن را به سرعت تبدیل به یک دستمزد برای برنده شدن در بازی. همانطور که همه در اینجا گفته اند: خریدها بسیار گران هستند و در بازی پاداش ها بی اهمیت هستند. این یک بازی است که می توانم ببینم می تواند مقادیر گزاف پول شما را جذب کند. من خیلی مراقب این نوع چیزها هستم. من سال هاست که دارم بازی دیگری به نام Game of Sultans را انجام می دهم. برای مدل منصفانه تر به آن بازی نگاه کنید.
بازی های خوبی اما واقعا سخت است. بنابراین من از آن صرف نظر کرده بودم.
خیلی اعصاب خورد کن و عمدا باعث میشن ببازی تا پول بگیرن
طمع سازندگان یک بازی کاملاً عالی را نابود کرده است. چاه پول. جلو نیا. بازی خوبی است اگر پرداخت کنید. این یکی کاملاً یک نوع بازی "پرداخت برای برنده شدن" است. اگر پولی برای خرید الماس برای خرید تقویت کننده ها پرداخت نکنید، برای همیشه در یک سطح قرار خواهید گرفت. همچنین اگر برای دریافت Gold Pass که بوستر می دهد پولی پرداخت نکنید، برای همیشه در یک سطح قرار خواهید گرفت. بنابراین، مگر اینکه شما مایل به صرف بارهای اینجا باشید، این یک بازی بی فایده است.
بازی سرگرم کننده و جذاب با یک ماموریت در هر فصل. اما چند بار برنامه ها خراب می شوند. قبلاً چالش را تکمیل کرده بود اما گیر کرد و سپس باید پایان بازی را فشار دهید.
فکر میکردم داره بهتر میشه انگار وقتی آپدیت میکنه آهسته لود میشه و سخت تر میشه اغلب بلیت طلایی یا هرچی که هست میخرم ولی انگار در جوایز کمکت نمیکنه من رابطه نفرت عشقی برای این بازی دارم .
ایراد داره! بسیار آزاردهنده است که بازیها شما را میخواهند در آنها حضور داشته باشید، اما «زندگی» شما را به 5 محدود میکند. خیلی طولانی است که منتظر موارد جدید باشید. فصل برای پاسهای با جوایز به پایان رسید، بنابراین من بدون پاور آپ گیر کردم، همیشه اتفاق میافتد. جوایزی که برای گذراندن سطوح دریافت میکنید، به حداقل ممکن میرسد. سرگرم کننده اما نه در همان زمان به دلیل همه اینها. و این چیزی نیست که تبلیغ شود، زیرا می دانید، این یا آن را انتخاب می کنید تا ماهی خود را از دردسر خلاص کنید. اینها «مینی بازیهایی هستند که به ندرت ظاهر میشوند.