Post by tioverbiomilkglob on Feb 15, 2022 18:29:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת נקודות רבות ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
בדרך כלל לא מוציא כסף על משחקים. הבנתי למה לא. המשחק גנב ממני $9.99. אפילו לא נתן לי את מה ששילמתי עבורו. איזה קרע. עכשיו מה דעתך לתת לי החזר!!!!
Cooking Marina - cooking games Περιπέτεια vvt
משחק ממש אבל ממש כיף
המשחק נראה מהנה, רק התחלתי אבל עכשיו הוא נטען ל-100 אחוז ונשאר בדף הטעינה הזה.
שחקן חדש עד כה זה בסדר יעדכן. אני מוצא את זמן הסיבוב כבעיה. אף אחד לא צריך לחכות יותר מ-8 שעות עד שייבנה בית. בכל פעם שסירה נשלחת זמן ההמתנה גדל וזה עוצר את הזרימה הרגילה של המשחק. אני מגלה שאני יכול לעזוב את המשחק לכמה שעות לפני שאצטרך להמשיך. יש לי סבלנות אבל גם אני מוצא את עצמי משועמם. כמו כן, כל מה שאתה שולח גדל זמן ההחזרה, משעמם. אני אתן לו 3 כוכבים לעת עתה.
כל כך הרבה תקלות. לא ניתן להוסיף חברים ולכן אינך יכול לקבל עזרה. אומר לך להשיג בתים למרות שאתה לא מסוגל. חסוך זמן וכסף שלך!
הלוואי שהאנשים באמת היו יושבים ועושים יותר ממה שהם עושים באפליקציות אחרות ששיחקתי בהן כמו עיירה האנשים באמת יושבים והולכים על כל המדרכות ורוכבים על משטחים וכו'.. זה יותר מציאותי אבל זה בסדר
קשה מאוד להשיג את המטבע לא יכול לקנות בית או מפעל, האם ניתן לבצע את השינויים?
השוק מתרענן אך אין פריטים זמינים סלים ריקים ממתינים שעות
משחק נוראי. כמו שרוב האחרים כולם משלמים כדי לנצח. אתה פשוט לא יכול לשחק במשחק אלא אם כן אתה מוציא עליו כסף אמיתי. למה להפוך משחקים בחינם לשחק אם הם לא ניתנים לשחק בלי לבזבז כסף... נהניתי מזה עד שנגמרו לי אבני החן ואז הייתי צריך לקנות אותם. מְאוּכזָב. ימנע בזבוז עצום של זמן.
משחק נחמד, הגיע לרמה 28 אבל איבד עניין מכיוון שלוקח יותר מדי זמן לאסוף חומרים. לחלק מהגידולים לוקח כל כך הרבה זמן לגדול, גם זמן העיבוד במפעלים ארוך מדי. כמה פעמים התחלתי יבולים ופריטי מפעל וחזרתי שמונה שעות מאוחר יותר רק כדי לגלות שיש לי עוד שעות... כאילו המשחק הפסיק לעבד כשסגרתי. אותם דברים עם המתנה על ספינות ומטוסים. המשחק יהיה הרבה יותר טוב אם זמני העיבוד בכל דבר היו קצרים יותר.
משחק טוב
משחק נחמד עם משחק פשוט וגרפיקה מאוד נעימה שיכול בקלות להפוך לממכר אבל..... הוא מאוד איטי להתקדם, קשה להשלים עבודות ואתה מתאפק אלא אם אתה מתחבר לפייסבוק (שאני לא משתמש בו). אני אמשיך לשחק כי זה משחק נחמד אבל תגמולים טובים יותר עבור העבודות הקשות ישפרו אותו 😊
אני אתן 3 כוכבים, בעצם אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל הזמן הוא כל כך ארוך... והפרסומות שעושות אותו קצר נעלמו... אתה יכול לתקן את זה?? אני מקווה שזה יתקן את זה... כי בפרסומות אנחנו ממש מקצרים את הזמן להכנת מוצרים במשחק הזה....ממש כמו בכבשה..איך זה?? זה לוקח 4 שעות... 😡 אלוהים והפרסומות הלכו 😡 כל כך מאוכזב !! חשבתי שזה באג אבל לא.. מקווה שהפרסומות יחזרו בבקשה 🥺🥺
אני מדרג אותו כ-3 כוכבים כי אם תעדכן אותו, האפליקציה לא תהיה מעניינת לשחק. לא כמו בפעם הראשונה שאתה משחק שזה היה טוב. אני רוצה שתדעו שצריך לעדכן את המשחק הזה כדי לשחק ברציפות. אבל המשחק הזה לא מהנה אם אתה מעדכן ומעדכן. כי הטלפון שלך גורם לאחסון.
אהבתי את המשחק אבל יותר מדי באגים. לא יכול לשחק את המשחק הוא קופא ולא יכול לסיים את מה שנשאל על המשחק. היה כמעט כיף.
זה משחק נהדר, אני אוהב את זה. tnx אבל אם הייתה לו אפשרות למכור את השטרות ולשמור מטבעות היינו יכולים לשחק טוב יותר.
זה נטען ואז נעצר פתאום.
זה משחק מאוד נחמד ויפה, אני אוהב את המשחק הזה מאוד.
מאוד נהניתי לשחק שעות במשחק הסרק הזה. מאז העדכון האחרון, לעומת זאת, כל דבר במפעל לוקח 1 - 2 ימים לסיים את היצירה. לפני כן, זה היה מקסימום 2.5 - 4 שעות. גרוע מכך, הזמן כבר לא עובר ואני לא מתקדם לשום מקום. אני לא מוצא כפתור תמיכת לקוחות, אז כל עזרה תתקבל בברכה! מקווה לחזור ממש בקרוב!
זה משחק מהנה אבל הוא לא שומר את ההתקדמות שלך. נאלצתי לאפס את הטאבלט שלי להגדרות היצרן וזה גרם לי להתחיל מחדש למרות שהמשחק שלי מחובר לפייסבוק, אפילו הוצאתי כסף כדי ללכת לאיבוד.
טוב אבל אחסון akuva teasukuntundhi anta mb משחקי פסולת קי 🤷🏻♀️
זהו משחק נפלא, אולם לאחרונה לוקח למשחק לנצח לטעון ולאחר שנטען אותו אז הוא מציין שהוא לא מגיב. הכי מתסכל מכיוון שאני שחקן תדיר
לוקח יותר מדי זמן לטעון ואין חברים זמינים לעזור גם כאשר אתה מחובר ב-FB לא יכול לשלוח פרטי חברים בכלל ועוד זמן לאסוף פריטים לבניית הבניינים זה מטורף כשאתה לא יכול להשיג פריטים שאתה צריך ואתה יכול לא להגדיל את הקהילה
המשחק היה די כיף, אבל לאחרונה הבנתי שהתהליך חסר. כל הדברים שאני עושה פשוט מפסידים. אנא תקן את זה
משחק טוב מאוד בגלל זה נתן 3 כוכבים אבל לקח 2 בחזרה כי במשחק שלי אף רשימת חברים לא מראה איך ליצור חברים אז.
משחק מרתק טוב. הייתי נותן לזה 5 כוכבים אבל אני לא רואה דרך לקבל תמיכה. רכשתי פריטים שנמצאים במחסן אבל הם מראים אפס פריטים באזור שבו אני רוצה להשתמש בהם. אולי המפתח ייצור איתי קשר. השקעתי הרבה זמן כדי להגיע עד לכאן.
לא שווה לכם להוריד🤯😤זה לא נפתח בכלל🤯😤
טוב למעט הרחבה זה נסגר אם אתה סוגר את האפליקציה. אז אתה מאבד אתים, גרזנים, וצריך להתחיל מחדש. הפסדתי את כל 4-5 הניסיונות האלה.
עיכובים גדולים n הקפאות בעת טעינת המשחק!!! (לוקח עד חצי שעה להתחיל את המשחק צריך לסגור ולהפעיל מחדש!!!!!) מוכן להסרה!!!! עד 3-5 פעמים הקלטת מפעלים לפתיחה לייצור או אחזור מוצרים!!!!! לא כיף בכלל בזמן הזה, תקן את זה!!!!! ובכן אין תשובה לתיקון משחק, מנסה כבר 3 ימים והמשחק לא נטען בכלל!!!!!
אני בדרך כלל לא עושה את זה. אבל בהתחלה המשחק הזה היה ממש כיף לי. היום הגעתי לרמה 47 אבל מיד אחר כך כל האדמה שהרחבתי הייתה מלאה בעצים כמו שהתחלתי מהתחלה.. עצים מכסים את כל המפעלים שלי, הבתים, הכל... אני כל כך עצבני עכשיו כי ביליתי שעות על המשחק הזה וזה היה ממש הקלה במתח... איך אני אמור לשחק ככה.. באמת קיוויתי להגיע לרמה 50 ואז לקשט את העיר שלי יותר.
המשחק הזה הפך לגרוע ביותר, יש כל כך הרבה שגיאות. שלחתי דוא"ל לבעיות רבות אבל יש פתרון עד כה. הרחבת השטח לא עובדת.. זה מוריד את המטבעות אבל עצור את ההרחבה באמצע. לא עובד
זה אחלה אפליקציות..עם זאת עוד אנשים ומכוניות נמצאים על הכבישים ולתפוס גם בדגים ולשים רכבת זה טוב....
זה בדיוק כמו גרסה לייט של משחק "עירוני", Township הרבה יותר טוב מבחינת עיצובים, ויש להם גם אנשים שמסתובבים בעיר מה שגורם לך להרגיש שזו עיר אמיתית. בינתיים, עיר חוות נראית כמו עיר מוות שבה אני לא יכול למצוא אזרחים מסתובבים בה. שנית, פריטי הקישוט מוגבלים, אני רוצה לבנות גשר אבל לא מוצא
אני אוהב את המשחק אבל סרטוני המתנה החינמיים בקושי משחקים מתסכלים במיוחד
Farm City: Farming & City Building Alkalmi sbo
היו כמה פעמים שקניתי מטבעות, אבל מעולם לא קיבלתי אותם. אני רוצה החזר עבורם. זה עדיין משחק טוב, אבל זה מעצבן אותי.
מאוד נהניתי מהמשחק אבל אז החלו לקפוא אפשרויות קנייה. חשבתי שאם אנסה להסיר את ההתקנה ואז להתקין שוב זה עשוי לעבוד אבל עכשיו המשחק שלי נעלם!
המשחק מספיק טוב. אני מתרשם מהמשחק, אני אוהב את זה. אנא הוסף סיבוב תלת מימדי לכל חלק במשחק. כדי להפוך את המשחק לאמיתי יותר אתה יכול להוסיף זמן לילה גם כי אין מקום בעולם שבו יש רק יום. גם את הזירה החדשה שנבנתה על הים כמו לוח האירועים וכו' לא ניתן לקשט לפי רצוננו, זה אומר כ"שטח לא זמין", בבקשה נסו להפוך את השטח זמין לקישוט. כמו כן הכביש ריק בכל עת באותו קטע, נסה להזיז את המכונית באזור זה.
המשחק בסדר. שיחקתי במשחקים דומים למשחק הזה. החרטה היחידה שיש לי היא שהמשחק הזה לא מתעדכן כשאתה במצב לא מקוון. כלומר אם תכבה את המשחק ותחזור שום דבר לא עודכן. זה מתסכל לחכות יותר עד שהדברים ייעשו. אולי מישהו יוכל לבדוק את זה. זה יהיה נפלא. אחרת, זה די בסדר. שיהיה לך יום טוב.