Post by tioverbiomilkglob on Feb 15, 2022 18:26:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restoran Cenneti: Sim Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restoran Cenneti: Sim Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu arttırma tuşları ▞▞▞
▞▞▞ Restoran Cenneti: Sim Oyunu 2022 version ▞▞▞
Arnab
Koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook guzel bir oiun herkese tavsii
Oyun güzel ama hesabıma KAYDET olmuyor, LV 14 oyunumu kaybediyorum. Cihazımı sıfırladıktan sonra oyunu bağlamak için FB kullanıyorum, LV 2 çok üzülüyorum.
Uygulama eğlenceli ama 5. seviyeye geldiğimde ateş modunu her açtığımda anında reklam duvarına dönüşüyor. Oyunu beğendim, ancak nadiren görünseler de reklamları kaldırmanız gerektiğini söylemeliyim. Ateş modunu her yaptığımda 2x reklam alıyorum. Oyunun ve seviyenin ortasında bir reklam duvarı yaptıkları düşünülürse, bu çok büyük bir anlaşma. Umarım bu iyi bir uygulama olduğu için çözülür.
Şimdiye kadar harika.
Lily’s Garden Teka-teki dmz
Oyun botunu seviyorum biraz sıkıcı
Gerçekten sakinleştirici ve rahatlatıcı, harika grafikleri var ve oyun sayesinde yaratıcı becerilerinizi geliştiriyorsunuz.
Oyun çok güzel ama sabır isteyen bi oyun dışında güzel restoranın vargeliyo dükkanları geliştiriyosun masalar alıyosun. Oyun internetsiz oynanabiliyo ama zaman canını sıkılabiliryosun
Kardeşim için indiriyom fena deği
Restaurant Paradise: Sim Builder Szimulációs játékok ijfp
Bu oyuna bağımlıyım. Çok sevimli grafik ve güzel müzik. ANCAK SEVİYE 20'DE TAKILIYORUM 680000 PARA ÜCRETLİ BİR TEMA ALMAYA ÇALIŞIYORUM VE TEMA YOK. BİR TEMA NASIL ALINACAĞINI AÇIKLAYABİLİR Mİ?? YA DA BIRAKACAĞIM. BU BÜYÜK
Benim seviyem çalışmıyor ben 3. seviyeyim o 4. seviyeye gitmiyor
çokk çılgın.
Maganda maşası
oyun en iyisi mi
Gerçekten güzel bir oyun ama bir sorunum var.. fb acc veya e-posta adresime giremiyorum o yüzden 3 yıldız veriyorum.
Facebook veya gmail'e bağlanamıyorum
Her şey yolundaydı, ama sadece tuvaletler, köpek kulübesine benziyor, bir öneride bulunmak istiyorum, Tuvaletleri bundan daha iyi yapabilir misin? çünkü ben bir köpeği sevmiyorum
Harika
HAHA ÇOK iyi ve güzel denenmeye hak ediyor
harika bir oyun ama yine de bir asmak gerekiyor. Henüz dükkanları nasıl yükselteceğinizi ve nasıl seviye atlayacağınızı bilmiyorum
Güzel ama çok hafif donuyor
Oynaması kolay. Hızlı para kazanmak
Merhaba çok güzel bir oyun evde kal bu oyunu oyna
Tasarım güzel ama-- Yapması ve zengin olması çok zor!!!!! Çirkin gameeee!!!!! 😒😡😑
çok çok güzel bir oyun
Çok güzel ve esnek bir oyun 👌 ve zihni rahatlatıyor ☺️ ve özellikle ateş olduğunda🤩. teşekkürler
Çok İyi Çevrimdışı oyun ama bir şeyleri taşımak zor. Yeni bir yükseltme almayı umuyoruz
zevk alıyorum
O Kadar Kötü Görünmüyor Tek Şey Aynı Şey Umarım Bunu Düzeltirsiniz Ve Lütfen Kendi Karakterimizi Yapalım
Güzel bir uygulama ama çevrimdışıyken ve pil zayıfken oynayamıyorum ama hoşuma gitti☺
Bana göre gerçekten mükemmel bir oyun falan müşteriler çok tatlış oyun bi 3d. İnternetsiz gidebiliyorsunuz. üste kalsinsjsjsvjjdndn ffghgddhhvdrjjbfyiyiphjgdhigddfvjjirwehhihbxddfhhvvfgfffgkczdsvvvčvvcbggcbhn cddfhkjbvcvddsfuijnvddfuijvcdruikhbvcdfbhfdxbkjbvnbxcjhddbjjhfdfdvhhgcxddfhggcbkkhfxcbnjkjtssvcvmjjdscnjidgbjzvkjtdfggbbvcc ggbmj
ilk başta iyi ama 4. seviyeye ulaştığında değişiyor
Paraíso dos Restaurantes Simulação jlq
Bayıldım
oyun harika seviye atlamayı planlayanlara nasıl şekiler yer genişleterek geçilir oyunu tavsiye ediyorum
Otel, süpermarket, kafe ve atari salonu gibi birçok simülasyon oyunu oynadım. Ama bu şimdiye kadarki en iyi simülasyon oyunu! Karakterler çok sevimli ve çok eğlenceli. Çevrimiçi olduğunuzda bile günlük ödüller kazanırsınız. Çok şirin ve güzel avatar seçeneklerin var. Bu oyun gerçekten eğlenceli, denemelisin!]
nn
oyun çok iyi
bana bunun çevrimdışı veya çevrimiçi oyun olduğunu söyleyenler
Eglenceli
Facebook ile giriş yaptıktan sonra hesabımı kurtaramıyorum ...
Oyunlar hakkında sık sık yorum bırakmam ama bunun için yapmam gereken -- BUNU SEVİYORUM. Birkaç yıl önce "Japan Life" adlı bir oyun oynamayı hatırlıyorum ama sonunda çevrimdışı oldu ve o zamandan beri aynı hissi veren bir oyun arıyordum ve bu oyuna kadar bir tane bulamadım. Her neyse, oyun eğlenceli, grafikler çok güzel, her zaman yapacak bir şey varmış gibi geliyor!! Harika oyun için teşekkürler!!
güzel oyun